Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: VO-scholen die lente- en zomerscholen organiseren

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Lente- en zomerscholen VO-onderwijs
Publicatiedatum: 7 januari 2020
Sluitingsdatum: 6 maart 2020 23:59

In 2020 kunnen scholen in het voortgezet onderwijs opnieuw voor een jaar subsidie krijgen voor de organisatie van een lente- en/of zomerschool. Deze scholen geven extra lessen aan leerlingen die dreigen te blijven zitten.

De subsidie is bestemd voor:
·       Scholen in het voortgezet onderwijs.
·       Vmbo’s voor de groene sector die onderdeel zijn van een agrarisch opleidingscentrum.

De subsidie is alleen bedoeld voor de organisatie van een lente- en/of zomerschool, gericht op het voorkomen van zittenblijven door leerlingen die dreigen te blijven zitten. Talentklassen, bijspijkercursussen en examentrainingen vallen hier niet onder.

Het subsidiebedrag wordt per subsidieontvanger berekend door het begrote aantal leerlingen dat in 2020 aan de lente- of zomerschool deelneemt, met € 450 te vermenigvuldigen.

 Bent u een school en organiseert u een lente- of zomerschool? Dan helpen wij u graag deze subsidie succesvol aan te vragen. Bekijk de gehele regeling op RVO of ga met ons in gesprek.

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.


Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie