Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: Vernieuwende kunstprojecten

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Vernieuwende kunstprojecten
Publicatiedatum: 13 december 2019
Sluitingsdatum: 28 februari 2020 23:59

De doelstelling van stichting Dommering Fonds is het bevorderen van de nieuwste en vernieuwende kunst, in het bijzonder – maar niet uitsluitend – video en fotografie. De stichting tracht deze doelstelling onder meer te bereiken door het verstrekken van financiële ondersteuning aan kunstenaars, aan opleidingen voor kunstenaars en aan projecten en publicaties op het gebied van kunst en het doen van schenkingen aan culturele instellingen.

Ben je kunstenaar met een vernieuwend project? Dan helpen wij u graag deze subsidie succesvol aan te vragen. Bekijk de gehele regeling op Dommering Fonds of ga met ons in gesprek.

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.


Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie