Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: slimme oplossingen voor duurzaam reizen en duurzaam vervoer

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Slimme oplossingen voor duurzaam reizen en duurzaam vervoer
Publicatiedatum: 17 februari 2020
Sluitingsdatum: 31 maart 2020 17:00

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat streeft naar een leefbare wereld, voor nu en voor later. Daarom zijn we op zoek naar creatieve ondernemers met slimme oplossingen voor duurzaam reizen en duurzaam vervoer. Zo min mogelijk CO2 uitstoten én slimmer omgaan met grondstoffen, dat is het doel. 

 Denk bijvoorbeeld aan: 

 • De volledig circulaire auto van de studenten van TU/ecomotive
 • Vervoermiddelen gemaakt van plastic afval, bijvoorbeeld de boten van Plastic Whale;
 • Accu’s uit elektrische auto’s recyclen;
 • Deelauto’s die ervoor zorgen dat minder mensen een auto hoeven aan te schaffen.
 • Oplossingen die een reis kunnen voorkomen: dat is natuurlijk helemaal duurzaam!

Wat kun je winnen?

 • De winnaar krijgt een geldbedrag van €20.000, de 2e en 3e prijs bestaan uit een geldbedrag van €5.000. Prijzen worden gegarandeerd uitgekeerd.
 • De drie beste bedrijven krijgen een gratis plek bij het netwerkplein en de demonstratie area van de Intertraffic 2020 (info), waarin je – letterlijk – de ruimte hebt om je propositie te presenteren en toe te lichten aan de vele duizenden internationale bezoekers van de beurs. 
 • De winnaar krijgt tijdens Intertraffic Amsterdam 2020 gratis toegang tot de VIP ruimte en publiciteit via de Intertraffic social media kanalen en de DAILY Intertraffic Amsterdam 2020. Daarnaast ontvangt de winnaar gratis standruimte van 12m2 inclusief standaard meubilair voor Intertraffic editie 2022. 
 • Uitgebreide publiciteit gedurende het gehele proces vanaf de voorselectie tot aan de prijsuitreiking. Natuurlijk in overleg met jou.  
 • Alle deelnemers krijgen toegang tot het Dutch Mobility Innovations netwerk; een platform waar je je oplossing deelt en ziet waar andere innovatieve organisaties aan werken.
 • Toegang tot het netwerk van mobiliteitsprofessionals van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en RVO.nl
 • Toegang tot handelsdelegaties, in afstemming met RVO.nl (Ministerie van Economische Zaken en Klimaat).
 • Begeleiding bij al je vragen over octrooirecht, subsidie- en financieringsmogelijkheden voor startups e.d., in samenwerking met RVO.nl.

Heeft uw organisatie een briljante oplossing die duurzaam reizen of duurzaam vervoer in de praktijk brengt? Dan helpen wij u graag deze challenge te winnen. Bekijk de gehele regeling op StartHubs of ga met ons in gesprek.  

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.

Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie