Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: samenwerkingspartner voor verduurzaming woningen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Nijestee zoekt samenwerkingspartner voor verduurzaming bestaande woningen
Publicatiedatum: 23 oktober 2019
Sluitingsdatum: 31 december 2021 18:00

De wereld verandert snel en de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid volgen elkaar in hoog tempo op. Bij Nijestee willen we meebewegen maar merken dat onze huidige manier van werken daar niet op ingericht is. Daarom zoeken wij partners om ons te helpen bij het oplossen van de volgende uitdaging: hoe kunnen wij bestaande woningen verduurzamen en toch betaalbaar houden?

Bij duurzaam wonen kun je denken aan meer dan alleen zonnepanelen, zoals sensortechnologie, blockchain, kunstmatige intelligentie en big data.

Bent u een startup of een tech-bedrijf met een duurzaam en betaalbaar product, dienst of idee? Dan helpen wij u graag bij een succesvolle samenwerking. Bekijk de gehele oproep op Nijestee of ga met ons in gesprek.

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie