Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: Samenwerkingen tussen patiënten- en gehandicapten/cliëntorganisaties

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Samenwerkingen tussen patiënten- en gehandicapten/cliëntorganisaties
Publicatiedatum: 5 november 2019
Sluitingsdatum: 10 december 2019 14:00

De netwerksubsidie Voor elkaar! biedt een impuls om samenwerkingen tot stand te brengen. Organisaties die de belangen behartigen van mensen met een (chronische) beperking, psychische ziekte of naasten kunnen hier een beroep op doen.

Het doel van deze subsidieoproep is om een impuls te geven aan samenwerking. Specifiek samenwerking tussen patiënten- en gehandicapten/cliëntenorganisaties onderling of met andere relevante partners. Door samen te werken wordt de positie van mensen met een aandoening of beperking versterkt.

Het gaat om een stimuleringsimpuls om samenwerking op te zetten. Het maximaal aan te vragen bedrag is €5.000 incl. btw. Totaal is er voor deze subsidieoproep €100.000 euro beschikbaar.

Bent u een organisatie te zijn die als kerntaak heeft om de belangen te behartigen van mensen met een chronische aandoening, beperking of psychische ziekte? Dan helpen wij u graag deze subsidie succesvol aan te vragen. Bekijk de gehele regeling op ZonMw of ga met ons in gesprek.  

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 2602 8695 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie