Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht projecten voor ontwerp/illustratie, fotografie en beeldende kunst

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Projecten voor ontwerp/illustratie, fotografie en beeldende kunst
Publicatiedatum: 12 december 2019
Sluitingsdatum: 1 januari 2021 15:01

Via het Pictoright Fonds kun je aanspraak maken op gelden die beschikbaar zijn voor sociale, culturele en educatieve doeleinden in relatie tot de door Pictoright vertegenwoordigde disciplines. Deze zogeheten SoCugelden komen uit de opbrengst van collectieve rechten (leenrecht, thuiskopievergoeding e.d.) die Stichting Pictoright voor beeldmakers incasseert.

Organisaties en onderwijsinstellingen die projecten ontwikkelen met toegevoegde waarde voor één of meer van de disciplines ontwerp/illustratie, fotografie en beeldende kunst kunnen subsidie aanvragen.

Heeft u een project met een sociaal, cultureel of educatief doel hebben en die bestemd is voor een brede groep beeldmakers in één of meer van de disciplines ontwerp/illustratie, fotografie en beeldende kunst? Dan helpen wij u graag deze subsidie succesvol aan te vragen. Bekijk de gehele regeling op Pictoright Fonds of ga met ons in gesprek.

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.


Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie