Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: Projecten ter verbetering van taal-, reken- en/of digitale vaardigheden

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Projecten ter verbetering van taal-, reken- en/of digitale vaardigheden
Publicatiedatum: 1 mei 2020
Sluitingsdatum: 31 mei 2020 23:59

Scholen, werkgevers, bibliotheken, instellingen voor jeugdgezondheidszorg, of voorschoolse voorzieningen kunnen vanaf 1 mei bij Tel mee met Taal weer subsidie aanvragen voor activiteiten ter verbetering van taal-, reken- en/of digitale vaardigheden. Er is ruim 4 miljoen euro beschikbaar. 

Via Tel mee met Taal is er subsidie beschikbaar voor activiteiten gericht op het voorkomen en verminderen van laaggeletterdheid. Er zijn al meerdere subsidierondes geweest en ook in 2020 kan er weer subsidie worden aangevraagd.

Wie kan subsidie aanvragen?

Scholen, werkgevers, bibliotheken, instellingen voor jeugdgezondheidszorg, of voorschoolse voorzieningen kunnen subsidie aanvragen voor de aanpak van laaggeletterdheid. Ook als je al eerder subsidie hebt ontvangen van Tel mee met Taal kan je deze ronde subsidie aanvragen. Net als in vorige jaren is er subsidie beschikbaar voor:

• Projecten en cursussen taal, rekenen en/of digitale vaardigheden gericht op laagtaalvaardige ouders.

• Cursussen taal, rekenen en/of digitale vaardigheden gericht op laagtaalvaardige werknemers.

Loting

Aanvragen worden toegekend op basis van een loting. Zo krijgen alle aanvragers die op tijd hun aanvraag indienen, een gelijke kans op toekenning, en is het niet langer nodig om te haasten een aanvraag rond te krijgen aan het begin van de aanvraagperiode.

Heeft u een activiteit gericht op het voorkomen of verminderen van laaggeletterdheid? Dan helpen wij u graag deze subsidie succesvol aan te vragen. Bekijk de gehele regeling op Tel mee met Taal of ga met ons in gesprek.

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.

Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie