Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: projecten gericht op verbetering van de leefbaarheid

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Gezocht: projecten gericht op verbetering van de leefbaarheid
Publicatiedatum: 26 november 2019
Sluitingsdatum: 24 november 2020 0:00

Het SNS Fonds Middelstum geeft subsidie voor voor projecten met een sociaal, maatschappelijk of ideëel karakter, gericht op o.a. kunst, cultuur, sport, gezondheid, zorg, recreatie, educatie, natuur of milieu.

Het fonds stelt middelen beschikbaar voor projecten met een sociaal, maatschappelijk of ideëel karakter en is gericht op een verbetering van de leefbaarheid en de samenleving van Middelstum en haar werkgebied, te weten de dorpen Huizinge, Toornwerd, Westerwijtwerd, Kantens, Rottum en Stitswerd.

Heeft u een sociaal, maatschappelijk of ideëel project dat bijdraagt aan de leefbaarheid en de samenleving in Middelstum en haar werkgebied? Dan helpen wij u graag deze subsidie succesvol aan te vragen. Bekijk de gehele challenge op SNS Fonds Middelstum of ga met ons in gesprek.

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.


Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie