Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: projecten gericht op mensen met niet-aangeboren hersenletsel

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Gezocht: Projecten gericht op mensen met niet-aangeboren hersenletsel
Publicatiedatum: 21 november 2019
Sluitingsdatum: 28 januari 2020 14:00
Opdrachtwaarde: € 300.000

De oproep ‘Niet -aangeboren hersenletsel- chronische fase’ is onderdeel van het programma ‘Gewoon bijzonder’. Dit programma verspreidt en past kennis toe om zorg en ondersteuning voor mensen met een verstandelijke beperking, meervoudige beperking of niet-aangeboren hersenletsel te verbeteren.

Het kan gaan om projecten waarbij zowel sprake is van kennisontwikkeling, als van kennisbundeling en - implementatie. Voor deze subsidieronde stellen de verstrekkers gezamenlijk een bedrag van € 1.500.000  beschikbaar met maximaal € 300.000 financiering per project. 

Heeft u een project dat bijdraagt aan de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met niet-aangeboren hersenletsel met een langdurige/intensieve zorgvraag in de chronische fase? Dan helpen wij u graag deze subsidie succesvol aan te vragen. Bekijk de gehele regeling op ZonMw of ga met ons in gesprek.

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.


Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie