Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: producten van reststromen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Gezocht: producten van reststromen
Publicatiedatum: 21 november 2019
Sluitingsdatum: 17 januari 2020 12:00
Opdrachtwaarde: € 196.000

Startup in Residence InterGov is een initiatief van ImpactCity van de afdeling Economie van de gemeente Den Haag en het Innovatieteam van de provincie Zuid-Holland. Startup in Residence InterGov biedt startups de kans om hun ideeën in de regio te testen en hun onderneming en hun product binnen de gemeentelijke en provinciale organisatie te ontwikkelen. De gemeente en de provincie streven ernaar via dit programma de economische groei te versnellen (d.w.z. werkgelegenheid te creëren) en innovatieve oplossingen te ontwikkelen.

Ze zijn op zoek naar concepten die bijdragen aan het creëren van een circulair provinciehuis. Concepten om onze reststromen op een hoogwaardige manier te hergebruiken binnen de eigen organisatie of een hoogwaardige benutting buiten de organisatie. Daarvoor is een goede businesscase nodig - die minimaal kostenneutraal voor de provincie uitvalt. 

Een jury selecteert maximaal 3 startups die het volgende winnen:

  • Vijf maanden co-creatie accelerator-programma
  • Mentors en deskundigen;
  • Een werkplek om samen te werken met onze ambtenaren.
  • Toegang tot het netwerk van de overheid;
  • Promotie van de startup en mogelijke media-aandacht.

Tijdens dit programma volgen startups diverse trainingen, voeren ze experimenten uit in de stad en bouwen ze een prototype van hun oplossing. Nadat een pilot is voorbereid of een prototype is gebouwd kunnen de gemeente en de provincie een mogelijke "launching customer" worden. Het precieze bedrag verschilt per startup (maximaal €196.000).

Heeft u een innovatief concept dat bijdraagt aan een circulair provinciehuis? Dan helpen wij u graag deze challenge te winnen. Bekijk de gehele challenge op StartHubs of ga met ons in gesprek.

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.


Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie