Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: pilot leefhuizen Zuid-Limburg

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Gezocht: pilot leefhuizen Zuid-Limburg
Publicatiedatum: 1 oktober 2019
Sluitingsdatum: 15 november 2019 12:00

De gemeente Maastricht stelt een subsidie ter beschikking om het concept 'leefhuis' te realiseren. Dit is bedoeld om (1) jeugdigen te plaatsen in een verblijfslocatie; (2) integrale zorg rondom de jeugdige in te zetten of (3) jeugdigen van verschillende leeftijden en zorgbehoeften bij elkaar te plaatsen in hetzelfde leefhuis. 

Met deze pilot wil de gemeente in de regio's Maastricht-Heuvelland, Westelijke Mijnstreek en Parkstad de inrichting van leefhuizen subsidiëren. Klinkt dat als iets voor u? Bekijk dan alle voorwaarden op Negometrix of ga met ons in gesprek.

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.


Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie