Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: ontwikkelingsprojecten in Noord-Nederland

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Gezocht: ontwikkelingsprojecten in Noord-Nederland
Publicatiedatum: 11 juni 2019
Sluitingsdatum: 31 december 2020 0:00
Opdrachtwaarde: 100.000

Ontvang tot 100.000 euro subsidie voor de ontwikkeling van een nieuw product, dienst of procedé. De innovatie is iets dat nog niet bestaat of dat nieuw is voor jouw onderneming. Het is zowel mogelijk het project individueel uit te voeren als samen met andere ondernemers. 

De Subsidieregeling Versneller Innovatieve Ambities 2019 ontwikkelingsprojecten heeft als doel onderzoek en ontwikkeling in het midden- en kleinbedrijf in de provincies Drenthe, Fryslân en Groningen te stimuleren. Er worden projecten gezocht die gericht zijn op nieuwe ontwikkelingen, bijdragen aan een maatschappelijk belang en binnen 18 maanden na toezegging van de subsidie zijn afgerond.

Je kunt subsidie krijgen voor het inschakelen van een onafhankelijke organisatie, materialen voor een prototype, loonkosten van werknemers en eigen uren en huur van apparatuur en uitrusting. Het subsidiepercentage ligt tussen de 35 en 50%. De maximale hoogte van het subsidiebedrag bedraagt €100.000,-.

Heeft u een nieuw product, dienst of procedé dat bijdraagt aan onderzoek en ontwikkeling binnen de provincies Drenthe, Fryslân of Groningen? Dan helpen wij u graag deze subsidie succesvol aan te vragen. Bekijk de gehele challenge op SNN of ga met ons in gesprek.

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.

Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie