Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: ontwerpvoorstellen gericht op verbetering van het alledaagse leven

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Gezocht: Ontwerpvoorstellen gericht op verbetering van het alledaagse leven
Publicatiedatum: 12 november 2019
Sluitingsdatum: 4 februari 2021 0:00
Opdrachtwaarde: € 40.000

Het Agis Innovatiefonds en het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie lanceren een gezamenlijke open oproep gericht op verbetering van het alledaagse leven voor mensen met (nog g)een chronische aandoening. Nieuwe of bestaande coalities van gemeenten, zorgaanbieders, welzijnsorganisaties, particuliere initiatiefnemers, ondernemers en mensen met een aandoening worden uitgenodigd om samen met ontwerpers te werken aan nieuwe producten, ruimtelijke interventies of gezondheids­concepten ter versterking van de zelfregie van mensen in hun alledaagse leefomgeving. 

Ontwerpers kunnen samen met partijen uit de zorg en welzijn een voorstel in te dienen voor een ontwerpend onderzoek voor drie ontwerpopgaven: eigen regie in het alledaagse leven; versterking van samenredzaamheid en mensgerichte gezondheidsconcepten. 

Per project wordt een maximumbedrag van € 40.000,- incl. btw beschikbaar gesteld voor de eerste fase van het project. Voor de tweede fase is per project een budget van € 80.000 incl. btw beschikbaar. Heeft u een ontwerpvoorstel dat bijdraagt aan de verbetering aan het alledaagse leven voor mensen met (nog g)een chronische aandoening? Dan helpen wij u graag deze subsidie succesvol aan te vragen. Bekijk de gehele regeling op Agis Innovatiefonds of ga met ons in gesprek.

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.


Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie