Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: ontwerpers die ontwerppraktijk willen professionaliseren

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Professionaliseren ontwerppraktijk
Publicatiedatum: 3 maart 2020
Sluitingsdatum: 15 april 2020 18:00

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie geeft een impuls aan de praktijkverdieping en professionalisering van ontwerpers en ontwerpstudio's binnen de vakgebieden vormgeving, architectuur en digitale cultuur. Ontwerpers en studio's kunnen tot en met 15 april 2020 voorstellen indienen voor het ontwikkelen van een onderscheidende strategie om tot een toekomstbestendige praktijk te komen.

Deze Open Oproep Professionalisering ontwerppraktijk wordt voor de zesde keer uitgezet en is ditmaal behalve op vormgeving ook gericht op de vakgebieden architectuur en digitale cultuur.

De maximumbijdrage bedraagt € 7.500. Het Stimuleringsfonds beoogt maximaal tien projecten te ondersteunen. Er kan niet worden aangevraagd voor reguliere bedrijfskosten, zoals huur van een studio, kantoorkosten, de ontwikkeling van een huisstijl en website, het inwinnen van juridisch advies of voor de doorontwikkeling van een bestaand ontwerp.

Voorwaarden

• de ontwerper heeft minimaal vier jaar een eigen praktijk binnen het vakgebied vormgeving, architectuur of digitale cultuur;

• uit het voorstel blijkt dat de ontwerper tegen beperkingen aanloopt in de huidige praktijk;

• uit het voorstel blijkt de ambitie om de praktijk naar een hoger professioneel niveau te brengen;

• er is tenminste sprake van twee partners of partijen waarmee wordt samengewerkt of waarbij kennis wordt ingewonnen. De keus voor deze partners of partijen is gemotiveerd;

• het voorstel wordt binnen een tijdvak van negen maanden na het bekendmaken van de selectie afgerond;

• aanvragen kunnen worden ingediend door ontwerpers en ontwerpstudio's gevestigd in Nederland.

Ben jij een Nederlandse ontwerper of ontwerpstudio binnen de vakgebieden vormgeving, architectuur en digitale cultuur en wil je jouw ontwerppraktijk verdiepen of professionaliseren? Dan helpen wij u graag deze subsidie succesvol aan te vragen. Bekijk de gehele regeling op Stimuleringsfonds of ga met ons in gesprek.

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.


Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie