Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: ontwerpbureaus die gebruikmaken van virtual reality in het ontwerpproces

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Ontwerpbureau’s die gebruikmaken van virtual reality
Publicatiedatum: 26 februari 2020
Sluitingsdatum: 1 april 2020 18:00

De TU Delft is gastheer van een CLICKNL-veldlab, het Virtual Reality Design Methods Lab (VRDML). VRDML richt zich op het gebruik van virtual reality bij het ontwerpen, wijzigen en hergebruiken van nieuwe en bestaande gebouwen, openbare ruimtes, stadsdelen en landschappen: Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) als ontwerp, planning en onderzoeksmethode.

VRDML biedt de benodigde ruimte, apparatuur en personeelsondersteuning voor geselecteerde ondernemingen in de architecturale dienstensector om kennis te maken met VR en AR als nieuwe technologieën. Het stelt hen in staat om samen met medewerkers van de TU Delft nieuwe toepassingen te ontwikkelen die hun concurrentievermogen vergroten.

Deze oproep nodigt ontwerpbedrijven in de architectensector uit om een ​​voorstel van twee pagina's in te dienen. Beschrijf in twee A4-pagina's de aard van een VR / AR-experiment en de toepassing van VR / AR in architectuur, architectonische engineering, stadsontwerp, landschapsarchitectuur, ruimtelijke ordening of geo-informatica. Leg uit hoe uw experiment, ervaring of concept de diensten zal versterken die door uw bedrijf worden geleverd. Benader VR / AR als een integraal onderdeel van het ontwikkelingsproces, niet alleen als een presentatietool.

Projecten in deze call kunnen ondersteuning aanvragen tot een maximum van € 20.000,-. De TU Delft zorgt voor het gebruik van ruimte, faciliteiten en materialen. De werktijden van medewerkers van de TU Delft worden gefinancierd via de VRDML-oproep zelf. U stemt de werktijden in cash of in natura af. Afhankelijk van de aard van uw project (industrieel / experimenteel) ontvangt u een subsidiebijdrage van 50% of 25%.

  • Een KLEIN-project mikt op kleine voorstellen (totaal budget € 10.000,- / 20.000,-) met een bijdrage van € 5.000,-.
  • Een MEDIUM-project richt zich op middelgrote voorstellen (totaal budget € 20.000,- / 40.000,-) met een bijdrage van € 10.000,-.
  • Een GROOT-project mikt op robuustere voorstellen (totaal budget € 40.000,- / 80.000,-) met een bijdrage van € 20.000,-.

Wil jij als mkb’er kans maken om samen met TU Delft nieuwe toepassingen te ontwikkelen die de concurrentievermogen van hun ontwerpbureaus verhoogt in de (inter)nationale markt? Dan helpen wij u graag deze subsidie succesvol aan te vragen. Bekijk de gehele regeling op TU Delft of ga met ons in gesprek.

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.

Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie