Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: ondernemers die hun organisatie willen innoveren

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Deskundige hulp voor ontwikkeling van onderneming
Publicatiedatum: 4 mei 2020
Sluitingsdatum: 31 december 2021 17:00

Ben jij toekomstproof? Zie jij kansen en wil je daar slim op inspelen? Maar heb je – zoals zoveel ondernemers - niet álle kennis in huis? Met de subsidie Innoveren VIA organisatie-innovatie (2020) kun je een onafhankelijke deskundige inschakelen die jou hierbij advies, coaching en/of begeleiding biedt. Dit helpt je om verder te komen!

Op weg naar 100% circulair!
Noord-Nederland wil de groenste regio van Nederland worden. Wil jij (samen met andere ondernemers uit het mkb) circulair ondernemen en bijdragen aan een duurzame toekomst? Bijvoorbeeld door een circulair product of nieuwe dienst te ontwerpen? Of jouw organisatie of businessmodel ‘groen’ te organiseren? Ook dát kan met de VIA subsidie!

Waarvoor je subsidie kunt krijgen:

Het inschakelen van een onafhankelijke deskundige bij het ontwikkelen en implementeren van een nieuwe manier van organiseren, een nieuw verdienmodel of een samenwerking met andere partijen.

Voorwaarden:

  • Het project speelt in op nieuwe externe ontwikkelingen of marktomstandigheden
  • Er zijn geen verplichtingen aangegaan vóór het indienen van de subsidieaanvraag
  • Het project wordt binnen 18 maanden na toezegging van de subsidie afgerond

Ontwikkelt of implementeert uw organisatie een nieuwe manier van organiseren, een nieuw verdienmodel of een samenwerking met andere partijen? Dan helpen wij u graag deze subsidie succesvol te winnen. Bekijk de gehele regeling op SNN of ga met ons in gesprek.

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.


Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie