Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: Mkb’ers in de provincie Friesland die willen ontwikkelen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Gezocht: Mkb’ers in de provincie Friesland die willen ontwikkelen
Publicatiedatum: 3 april 2020
Sluitingsdatum: 31 december 2020 17:00

De provincie Friesland wil actuele ondernemersthema's ondersteunen op het gebied van vergroting van de circulaire economie, verbetering van de vitaliteit van medewerkers, inspelen op de krapte op de arbeidsmarkt of het digitaliseren van de organisatie. 

Mkb’ers in de provincie Friesland kunnen daarom een voucher ontvangen voor het vergroten van hun kennisniveau op het gebied van bedrijfsontwikkeling, innovatie, HR en het volgen van een minimaster ondernemersontwikkeling. Ook is het mogelijk om een voucher te ontvangen voor het om- en bijscholen van medewerkers. 50% van de kosten zijn subsidiabel met een maximumbedrag van €2.500,-.

Voorwaarden:

  • Het project richt zich op innovatie, bedrijfsontwikkeling of strategische HR
  • De onafhankelijke deskundige kan op grond van zijn opleiding en ervaring het project uitvoeren
  • Er zijn nog geen contracten aangegaan vóór het indienen van de subsidieaanvraag (dit houdt in dat je de offerte nog NIET hebt ondertekend)
  • Het project wordt binnen 6 maanden na toezegging van de subsidie afgerond

Bent u een mkb’er en wilt u uw kennis vergroten op het gebied van ondernemersvaardigheden, bedrijfsontwikkeling, innovatie of HR? Dan helpen wij u graag deze subsidie succesvol aan te vragen. Bekijk de gehele regeling op SNN of ga met ons in gesprek.

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.


Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie