Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: lokale innovaties in Friesland, Groningen en Noord-Holland

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Lokale innovaties in Friesland, Groningen en Noord-Holland
Publicatiedatum: 18 juni 2018
Sluitingsdatum: 10 juli 2020 13:00

Het Waddenfonds is een samenwerkingsverband in de vorm van een gemeenschappelijke regeling van de provincies Fryslân, Groningen en Noord-Holland, met als doel het ontwikkelen van de internationale ecologische betekenis van het waddengebied in combinatie met regionale duurzame economische ontwikkeling. 

Met het Budget Lokale Innovaties (BLI) biedt het Waddenfonds aan samenwerkingsverbanden van lokale initiatiefnemers de mogelijkheid om voor kleinschalige, vernieuwende initiatieven subsidie aan te vragen. Subsidie kan worden verstrekt voor activiteiten die de vitaliteit en de sociaaleconomische duurzaamheid van lokale gemeenschappen verbeteren, en die bijdragen aan nieuwe netwerken of versterking van bestaande netwerken.

De hoogte van de subsidie bedraagt niet meer dan 50% van de subsidiabele kosten. Geen subsidie wordt verstrekt indien de subsidie lager is dan € 5.000. De subsidie bedraagt ten hoogste € 50.000 per aanvraag.

Heeft u een project dat bijdraagt aan de vitaliteit, sociaaleconomische duurzaamheid of aan de versterking van nieuwe of bestaande netwerken in deze regio? Dan helpen wij u graag deze subsidie succesvol aan te vragen. Bekijk de gehele regeling op Waddenfonds of ga met ons in gesprek.

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.

Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie