Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: internetprojecten

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Data voor internetgebruikers
Publicatiedatum: 11 september 2019
Sluitingsdatum: 21 oktober 2019 13:00

Het SIDN-fonds ondersteunt vernieuwende internetprojecten op het raakvlak tussen technologie en samenleving. De nadruk ligt op innovaties met een algemeen belang en een ‘maatschappelijk meerwaarde’. Ze zijn op zoek naar voorstellen voor projecten die internetgebruikers meer inzicht bieden in de waarde van data en/of projecten die concrete tools ontwikkelen om de data autonomie van internetgebruikers te versterken en vergroten.

De call staat open voor kleine experimenten en grotere projecten. Bijdragen variëren van max 10.000 euro (om te komen tot een proof of concept, demo, pilot of experimenteel ontwerp) tot max 75.000 euro (voor doorontwikkeling van een bestaand proof of concept, kansrijke concepten of resultaten van (wetenschappelijk) onderzoek naar bruikbare toepassingen). De looptijd van projecten is maximaal 2 jaar.

Heeft u een project waarmee u de positie van internetgebruikers versterkt? Dan helpen wij u graag deze subsidie succesvol aan te vragen. Bekijk de gehele call op SIDN of ga met ons in gesprek.

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.


Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie