Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: innovatieve zorgprojecten in Noord Nederland

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Gezocht: innovatieve zorgprojecten in Noord Nederland
Publicatiedatum: 1 september 2019
Sluitingsdatum: 13 januari 2020 0:00

Stichting De Friesland ondersteunt innovatieve (zorg)projecten passend binnen ons aandachtsgebied vitaliteit en zelf- en samenredzaamheid, met focus op de thema’s beweging en voeding of projecten gericht op ‘de juiste zorg op de juiste plaats’.

Ze geven subsidie voor vernieuwende projecten in de zorg die bijdragen aan een verbetering van de kwaliteit van de zorg en de zelfredzaamheid voor inwoners in Noord Nederland (provincie Drenthe, Flevoland en Friesland). 

Een voorwaarde is dat het zorgproject vernieuwend en niet medicaliserend is, en bijdraagt aan kwaliteit, toegankelijkheid of doelmatigheid van de zorg. Daarnaast moet het project onderscheidend ten opzichte van bestaande zorg voor de doelgroep jeugd en mensen met een lage SES. En is het belangrijk dat het project (op den duur) blijvend in te passen is in de samenleving.

De toegekende subsidies variëren nogal per jaar blijkt uit het jaarverslag. Het afgelopen jaar is er 650.000 euro subsidie verstrekt.

Heeft u een innovatief zorgproject dat bijdraagt aan de kwaliteit, toegankelijkheid of doelmatigheid van de zorg? Dan helpen wij u graag deze subsidie succesvol aan te vragen. Bekijk de gehele regeling op Stichting Friesland of ga met ons in gesprek.

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.


Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie