Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: Innovatieve oplossingen voor (glas)tuinbouwbedrijven

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Innovatieve oplossingen voor (glas)tuinbouwbedrijven
Publicatiedatum: 20 januari 2020
Sluitingsdatum: 16 maart 2020 17:00

Bij HortiHeroes zijn momenteel 12 koploper bedrijven uit de Food & Flower industrie aangesloten. Zes van deze partner bedrijven doen actief mee aan de HortiHeroes Innovation Hub.

Jaarlijks plaatst de HortiHeroes Innovation Hub challenges in verschillende rondes. Op dit moment is de 2e challenge ronde open met daarin 4 specifieke challenges rondom het thema automatisering en optimalisatie.

Jullie pitch wordt voorgelegd aan de aangesloten bedrijven uit de Food & Flower industrie. Ziet één van de bedrijven een match met een project in hun bedrijf, dan krijg je van hen een 'wildcard' voor het Matchmaking Event tijdens het HeroFestival op 16 april 2020. Zij nodigen jullie dan uit om op dit event kennis te komen maken en in gesprek te gaan over de mogelijkheden voor een samenwerking.

Waar zijn de bedrijven naar op zoek?

  • Concrete innovatieve oplossingen die zich bij andere Food & Flower bedrijven of in andere sectoren al hebben bewezen én antwoord geven op actuele uitdagingen binnen de sector.
  • Heeft jouw startup/scale-up een werkende innovatie, en heb je een mooie businesscase? Pitch dan jullie oplossing en businesscase!

Wat is er te winnen?

  • Wildcard voor het Matchmaking Event op 16 april 2020
  • Eén of meerdere matchmaking gesprekken met de aangesloten partnerbedrijven
  • Pilot project met één of meerdere aangesloten partnerbedrijven


Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.

Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie