Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: innovatieve ideeën voor een waterdichte, herbruikbare tegelvloer

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Gezocht: innovatieve ideeën voor een waterdichte, herbruikbare tegelvloer
Publicatiedatum: 2 juni 2020
Sluitingsdatum: 20 juli 2020 17:00

Tegelgroep Nederland is marktleider in de Benelux op het gebied van wand- en vloertegels, opererend met een volledig dekkend distributienetwerk in Nederland en België. Met een jarenlange ervaring en een grote schat aan productkennis is Tegelgroep Nederland actief in alle marktsegmenten, zowel voor indoor als voor outdoor toepassingen met keramische tegels.

Tegelgroep Nederland is op zoek naar concrete ideeën/oplossingen om de propositie “herbruikbare keramische tegelvloer” te kunnen ontwikkelen.

Waarom meedoen?

  1. Tegelgroep Nederland wil, in een partnership, de tegelvloer verder ontwikkelen en na een succesvolle pilot het product opschalen en introduceren op de markt
  2. De winnaar ontvangt € 5.000 om het idee/plan verder te kunnen onderzoeken (haalbaarheid)
  3. Bij aantoonbare haalbaarheid investeert Tegelgroep Nederland een bedrag tussen de € 15.000 en € 20.000 voor een daadwerkelijke prototype/pilot
  4. Daarnaast mag je rekenen op ondersteuning en samenwerking van creatieve en inspirerende specialisten die jullie kunnen uitdagen om jullie product nog beter te maken

Heeft u een idee of oplossing voor bijvoorbeeld een demontabele voeg of demontabele lijm? Dan helpen wij u graag deze challenge succesvol te winnen. Bekijk de gehele challenge op Starthubs of ga met ons in gesprek.

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.


Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie