Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: innovatieve en duurzame projecten in het midden-en kleinbedrijf

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Gezocht: innovatieve en duurzame projecten in het midden-en kleinbedrijf
Publicatiedatum: 6 februari 2019
Sluitingsdatum: 31 december 2020 0:00
Opdrachtwaarde: 50.000

Doel van de Subsidieregeling Innovatief & Duurzaam MKB-3 van de provincie Groningen is het stimuleren en ondersteunen van innovatie en duurzaamheid bij het Groningse MKB door investeringen in duurzame bedrijfsuitrusting, waardoor de regio economisch wordt versterkt en werkgelegenheid wordt gecreëerd. Subsidie kan worden aangevraagd door een in de provincie Groningen gevestigde MKB-onderneming die hier ondernemingsactiviteiten uitvoert en die niet valt onder de sectoren detailhandel, horeca, landbouw, bosbouw en visserij. 

In totaal is er 1.6 miljoen euro beschikbaar voor deze regeling. Maximaal 25% van de projectkosten die voor subsidie in aanmerking komen worden gesubsidieerd. De minimale bijdrage vanuit dit programma is € 10.000 per project. De maximale bijdrage is € 50.000 per project.

Heeft u een innovatief en duurzaam project dat bijdraagt aan de stimulering van de economie in Groningen? Dan helpen wij u graag deze subsidie succesvol aan te vragen. Bekijk de gehele challenge op provincie Groningen of ga met ons in gesprek.

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.


Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie