Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: Innovaties in Noord- en Midden-Groningen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Innovaties in Noord- en Midden-Groningen
Publicatiedatum: 14 januari 2019
Sluitingsdatum: 31 december 2020 18:00

Uw bedrijf heeft geld nodig voor vernieuwing. U wilt innoveren in uw bedrijf in Noord- en Midden-Groningen en hebt geld nodig om een haalbaarheidsonderzoek te doen of testen uit te voeren. Vanuit de EBG InnovatieregelinG kunnen ondernemers financiële steun ontvangen voor ontwikkeling van nieuwe producten, diensten of procedés die bij kunnen dragen aan de marktpositie van de bedrijven. 

Uw bedrijf is gevestigd of actief in één van de Noord- of Midden-Groningse gemeenten, namelijk: Het Hogeland, Midden-Groningen, Delfzijl, Appingedam, Loppersum, de voormalige gemeente Ten Boer (Ten Boer, Garmerwolde, Lellens, Sint-Annen, Ten Post (met Kröddeburen), Thesinge (met Achter-Thesinge), Winneweer, Wittewierum en Woltersum)) en de dorpen uit de voormalige gemeente Winsum: Ezinge, Feerwerd, Garnwerd, Aduarderzijl. 

Waarvoor kun je subsidie krijgen: 

  • Personeelskosten tegen een vast uurtarief van € 60,-;
  • Huurkosten van faciliteiten, apparatuur en uitrusting;
  • Kosten van contractonderzoek, deskundigheid, kennis en octrooien;
  • Kosten van materiaal.

U kunt 50% van de kosten terugkrijgen tot maximaal 50.000 euro. Indien u gebruikmaakt van een onafhankelijke proeftuinfaciliteit kunt u maximaal 75.000 euro terugkrijgen.

Ontwikkelt uw bedrijf een nieuw product, dienst of procedé? Dan helpen wij u graag deze subsidie succesvol aan te vragen. Bekijk de gehele regeling op EBG of ga met ons in gesprek.

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.


Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie