Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: innovaties en vernieuwingen op het gebied van softwareontwikkeling

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Innovaties en vernieuwingen op het gebied van softwareontwikkeling
Publicatiedatum: 11 juni 2019
Sluitingsdatum: 31 december 2020 17:00

De subsidieregeling VIA 2019 Softwareontwikkeling heeft als doel innovatie bij het midden- en kleinbedrijf in de provincies Drenthe, Fryslân en Groningen te stimuleren op het gebied van softwareontwikkeling. 

Subsidie wordt verstrekt voor een activiteit die:
a. bijdraagt aan de RIS3 en NIA; en
b. ziet op de ontwikkeling van: 1. een softwarematig product of dienst, dat nieuw is voor de onderneming of; 2. proof-of-concept software

Subsidie wordt verstrekt aan een mkb-onderneming die op het moment van aanvragen een vestiging heeft in de provincies Drenthe, Fryslân of Groningen en daar ondernemingsactiviteiten uitvoert. Je kunt subsidie krijgen voor het inschakelen van een onafhankelijke organisatie en voor loonkosten van werknemers en eigen uren. Het subsidiepercentage bedraagt 35%.

Het resterende budget is € 1.003.053,86. Het bedrag aan subsidiabele kosten voor een project bedraagt minimaal € 10.000,00 en maximaal € 50.000,00.

Heeft u een softwarematig product of dienst dat nieuw is voor uw onderneming of proof-of-concept software? Dan helpen wij u graag deze subsidie succesvol aan te vragen. Bekijk de gehele regeling op SNN of ga met ons in gesprek.

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.

Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie