Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: Innovatieprojecten op het gebied van sport en bewegen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Innovatieprojecten op het gebied van sport en bewegen
Publicatiedatum: 1 oktober 2019
Sluitingsdatum: 10 december 2019 14:00

Het subsidietraject van het Sportinnovator programma bestaat uit twee fasen en heeft als doel een aantal grote innovatieprojecten op het terrein van sport en bewegen te selecteren en te versnellen. Deze oproep is de eerste fase van het Sportinnovator subsidietraject.

Onderwerpen

  • Innovatie
  • Sport, topsport, breedtesport, actieve leefstijl, bewegen
  • Technologie, gaming
  • Voeding
  • Duurzaamheid, materialen, accommodaties

Samenwerkende partijen kunnen een aanvraag doen om een haalbaarheidsonderzoek uit te voeren naar hun innovatieproject. Naast onderstaande focusthema’s staat deze oproep ook open voor innovaties die bijdragen aan het verminderen van het aantal sportblessures:

  • Bewegen, gericht op (technologische) innovaties om de beweegvaardigheid van kinderen en jongeren te verbeteren;
  • Materialen, gericht op innovatieve methoden die bijdragen aan duurzame sportaccommodaties;
  • Voeding, gericht op innovaties die bijdragen aan een gezond voedingspatroon voor topsporters, sporters en de reguliere (sport)markt.

Per haalbaarheidsstudie kan maximaal 30.000 Euro worden aangevraagd met een looptijd van vijf maanden. Daarnaast geldt dat één partij in het consortium niet meer dan 65% van de subsidiabele kosten maakt en een kennisinstelling ten minste 10% van de subsidiabele kosten draagt. In totaal is er voor deze ronde 420.000 Euro beschikbaar.

Bent u een consortium gevormd door bedrijven en andere organisaties en wilt u een haalbaarheidsstudie uitvoeren naar een innovatieproject op het terrein van sport en bewegen? Dan helpen wij u graag deze subsidie succesvol aan te vragen. Bekijk de gehele regeling op ZonMw of ga met ons in gesprek.

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 2602 8695 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie