Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: het beste idee voor de 1.5 meter economie

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Het beste idee voor de 1.5 meter economie
Publicatiedatum: 5 mei 2020
Sluitingsdatum: 31 mei 2020 17:00

Op heel veel plekken in Nederland (binnen ministeries, belangenverenigingen, brancheorganisaties en bij ondernemers zelf) wordt daarom hard gewerkt aan protocollen en oplossingen voor de 1,5 meter economie. Met name voor contactberoepen zijn ideeën en oplossingen waarmee zij hun beroep op een veilige manier weer kunnen hervatten van groot belang.

Van Spaendonck en MKB Servicedesk hebben daarom samen initiatief genomen voor een challenge waarin ze op zoek gaan naar de beste ideeën voor de 1,5 meter economie. Hun doel is om zoveel mogelijk goede ideeën en bruikbare oplossingen op te halen en deze te verspreiden in onze netwerken zodat zoveel mogelijk bedrijven van deze ideeën gebruik kunnen maken.

 Wat is er te winnen?

  • Het beste idee/oplossing wint €5.000,- prijzengeld
  • De beste 3 ideeën/oplossingen worden verspreid binnen onze netwerken
  • Ben jij de winnaar van de challenge, dan gaan ze verder kijken hoe ze jou kunnen helpen om het idee/oplossing verder te concretiseren, dan wel op de juiste plekken kunnen introduceren.

Voor wie?

  • Ondernemers met slimme concrete oplossingen
  • Innovators (studenten, creatieven, ontwerpers, etc) met briljante ideeën

Waar zijn ze naar op zoek?

  • Ze zijn op zoek naar slimme concrete ideeën en oplossingen, die op zeer korte termijn ontwikkeld, geleverd en/of geïmplementeerd kunnen worden. 
  • De oplossing heeft betrekking op afstand houden, hygiëne, beschermingsmaatregelen, of gedragsbeïnvloeding van klanten en/of medewerkers.
  • Dit mogen ook reeds bestaande oplossingen zijn vanuit jouw eigen sector of uit het buitenland, waarvan jij denkt dat andere sectoren hier profijt van zouden kunnen hebben. 

Heeft u een idee waardoor cafés, restaurants, kappers, kantoorpersoneel,etc. op een veilige(re) manier hun werk kunnen doen? Dan helpen wij u graag deze challenge succesvol te winnen. Bekijk de gehele regeling op StartHubs of ga met ons in gesprek.

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.

Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie