Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: energiecoöperaties in Friesland die duurzame energie willen leveren

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Energiecoöperaties in Friesland voor leveren duurzame energie
Publicatiedatum: 5 november 2019
Sluitingsdatum: 30 juni 2020 23:59

De Voucherregeling energiecoöperatie Fryslân heeft als doel energiecoöperaties in de provincie Fryslân te ondersteunen en te stimuleren in het leveren van duurzame, lokaal opgewekte energie en hun project of businesscases te versterken waarbij de positieve effecten van het te subsidiëren project ten goede komen aan de directe omgeving. 

U kunt subsidie krijgen voor het inkopen van deskundige expertise op juridisch, financieel, fiscaal of organisatorisch gebied.

Voorwaarden:

  • De subsidie bedraagt maximaal €2.500,-;
  • De positieve effecten van het te subsidiëren project moeten ten goede komen aan de directe omgeving, bijvoorbeeld het dorp, de stad of gemeente waar de coöperatie gevestigd is;
  • De onafhankelijke deskundige is ingeschreven in het handelsregister en kan op grond van zijn opleiding en ervaring het project uitvoeren;
  • De energie coöperatie heeft nog niet eerder subsidie gekregen binnen deze regeling;
  • Het project wordt binnen 6 maanden na toezegging van de subsidie afgerond.

Bent u energiecoöperatie in Friesland en wilt u duurzame energie leveren? Dan helpen wij u graag deze subsidie succesvol aan te vragen. Bekijk de gehele regeling op SNN of ga met ons in gesprek.

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.


Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie