Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: Drentse ondernemers met groei- en/of innovatieplannen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Drentse ondernemers met groei- en/of innovatieplannen
Publicatiedatum: 1 augustus 2019
Sluitingsdatum: 31 december 2021 18:00

De subsidieregeling (ook wel voucherregeling genoemd) is een onderdeel van het programma Ik ben Drents Ondernemer en heeft als doel om de Drentse economie te stimuleren. Door gebruik te maken van een zogenaamde Kennisleverancier kunnen ondernemers gestimuleerd worden tot groei van hun bedrijf, tot innovatie of het creëren van een nieuwe afzetmarkt.

De vouchers zijn bestemd voor ondernemers uit het mkb (midden- en kleinbedrijf). De onderneming moet gevestigd zijn in Drenthe.

Alleen activiteiten die zich richten op één of meerdere van de volgende thema’s komen voor subsidie in aanmerking:

  1. Agribusiness
  2. Groene chemie
  3. Circulaire economie
  4. Energie
  5. Digitalisering
  6. High Tech Systems & Materials (HTSM)
  7. Gezondheidseconomie
  8. Vrijetijdseconomie
  9. Logistiek

De regeling betreft een financiële ondersteuning van maximaal € 1000, € 2.000 of € 5000 voor het inhuren van een kennisleverancier. Deze moet aantoonbaar over de benodigde kennis of expertise beschikken om de ondernemer met de nieuwe plannen te ondersteunen. Het subsidielimiet voor optie 2 (€5000,-) van de voucherregeling is bereikt. Tot het eind van 2019 worden er voor deze optie geen subsidies meer verstrekt. 

Bent u een Drentse ondernemer die een kennisleverancier wil inhuren? Dan helpen wij u graag bij het aanvragen van de voucher. Bekijk de gehele regeling op provincie Drenthe of ga met ons in gesprek.

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.


Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie