Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: culturele amateurverenigingen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Culturele amateurverenigingen
Publicatiedatum: 4 oktober 2019
Sluitingsdatum: 1 november 2019 18:00

De subsidieregeling Amateurkunst Nijmegen 2020 is bedoeld voor amateurverenigingen op het gebied van muziek, zang, dans, theater en beeldende kunst. Het doel van de subsidie is om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen om actief een vorm van amateurkunst in verenigingsverband te beoefenen. Het betreft een exploitatiesubsidie waarmee de jaarlijkse kosten van de vereniging deels gedekt kunnen worden.

Het aangevraagde (basis) subsidiebedrag bedraagt maximaal 50% van de jaarlijkse kosten van de organisatie. Uit de bij de aanvraag ingediende begroting moet blijken dat het subsidiebedrag nodig is om de exploitatie dekkend te krijgen. Het maximale basisbedrag dat een vereniging aan kan vragen is € 2.000,- per jaar.

Voor activiteiten in 2020 en 2021 vraagt u subsidie aan tussen 1 oktober en 1 november 2019.

Bent u een amateurvereniging in Nijmegen en wilt u subsidie daarvoor ontvangen? Dan helpen wij u graag deze subsidie succesvol aan te vragen. Bekijk de gehele regeling op gemeente Nijmegen of ga met ons in gesprek.

Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.


Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie