Bel een adviseur 050 211 5352

Gezocht: regionale samenwerkingsverbanden die een integraal zorgaanbod willen ontwikkelen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
(Startende) regionale samenwerkingsverbanden die de intentie hebben om een integraal, op de behoefte van hulpvragers aansluitend, welzijns-, ondersteunings- en zorgaanbod te ontwikkelen
Publicatiedatum: 17 december 2019
Sluitingsdatum: 11 februari 2020 14:00

Het doel van de subsidieoproep JZOJP Voucher is het financieel ondersteunen van het creëren van een regiobeeld. Dit regiobeeld wordt samengesteld door data van de gezondheidssituatie  en de behoeften van de burgers in de regio te verzamelen en te analyseren.

Met de financiering van een voucher kunt u externe expertise inzetten voor het verzamelen en analyseren van de data. De voucher kan gelijktijdig worden aangevraagd met een Startimpuls. Ook zonder Startimpuls kunt u een voucher aanvragen ter voorbereiding voor het aanvragen van een impuls subsidie (regio of start) in de derde ronde van het programma in 2020.

De looptijd is maximaal 9 maanden. De looptijd gaat direct na toekenning van de voucher in. De omvang van de voucher is maximaal € 10.000,- inclusief eventueel verschuldigde BTW.

Heeft u een (startende) regionaal samenwerkingsverband met de intentie om een integraal, op de behoefte van hulpvragers aansluitend, welzijns-, ondersteunings- en zorgaanbod te ontwikkelen gericht op het voorkomen, verplaatsen en/of vervangen van zorg? Dan helpen wij u graag deze voucher succesvol aan te vragen. Bekijk de gehele regeling op ZonMw of ga met ons in gesprek.


Interessante subsidies

Overheden, investeerders en fondsen zijn continu op zoek naar partners en projecten die Nederland duurzamer, innovatiever, socialer, veiliger en toekomstbestendig maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste subsidiemogelijkheden uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons gedreven team.


Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: R&D-samenwerkingsprojecten

R&D-samenwerkingsprojecten

Lees meer
Sluit: 10 september 2020 Innovatie