Bel een adviseur 050 211 5352

Om ondernemers een duwtje in de rug te geven, stelt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) subsidies beschikbaar. Maar welke ondernemingen komen in aanmerking voor ondersteuning vanuit RVO? En als er een match is, hoe zorg je dat je de subsidie ook echt toegekend krijgt?

Hulp nodig bij uw subsidieaanvraag? Bel: 050 211 5352

RVO subsidie

Er zijn momenteel geen tenders.

Domeinen van RVO subsidie

RVO is op zoek naar projecten die het ondernemersklimaat stimuleren. En dat is zeer breed. Van de Stimuleringsregeling E-Health Thuis (SET), Fast Track to Innovation (FTI) en de MKB-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) tot de European Green Deal (EGD); RVO richt zich van sport en zorg tot innovatie en duurzaamheid. Om in aanmerking te komen voor één van deze regelingen is het vooral belangrijk om te laten zien dat het project goed in elkaar zit, en dat er belastinggeld nodig is om het project succesvol te maken.

Subsidie succesvol binnenhalen

In subsidieaanvragen stellen beoordelaars vragen als: hoe relevant is het project, is het idee haalbaar en welke samenwerkingen stel je voor? Onze ervaren tekstschrijvers en adviseurs zijn op de hoogte van de voorwaarden van subsidieregelingen, en kennen de vraag achter de vraag. Met goede teksten en realistische doelstellingen komen wij tot een tekst die de beoordelende partij overtuigt.

Hulp nodig bij uw inschrijving?

Heeft u een subsidie op het oog en kunt u hulp gebruiken bij uw aanvraag? Of bent u nog op zoek naar de match met de passende regeling? Wij doorgronden uw project, en gaan op zoek waar en hoe u de meeste kans maakt op een toegekende subsidie. Neem contact met ons op voor hulp bij uw aanvraag.