Bel een adviseur 050 211 5352

Beïnvloed
organisatie
en maatschappij

Wij zijn Corus. Wij ondersteunen maatschappelijk betrokken partijen die oog hebben voor hun impact op mens, milieu en maatschappij. Corus zit precies waar de verandering begint: als schakel tussen overheden, fondsen en organisaties. We zetten een beweging in gang. Aán de knoppen, dus.

Waar wij van dromen is een wereld waarin subsidieverstrekkers handelen naar hun verantwoordelijkheid voor mens en milieu. Iedere subsidieaanvrager is daarmee medeverantwoordelijk. Wij brengen die twee graag samen: door durf te tonen in aanvragen maken we (sociale) duurzaamheid en inclusiviteit een normale zaak binnen de financieringswereld.

Vanuit onze ervaring met overtuigend schrijven begeleiden we dagelijks ambitieuze ondernemers in hun subsidieaanvragen. Onze aanpak werkt: wie durft te kiezen voor kwaliteit en lange termijn, wint de opdrachten en krijgt subsidies toegekend. Wie zich beperkt tot een kortetermijnvisie redt het simpelweg niet.

Maatschappelijke betrokkenheid nemen we serieus. Als lid van Impact Noord en deelnemer aan de NRC Impact Challenge denken we niet alleen na over maatschappelijke impact, maar handelen we hier ook naar binnen onze eigen onderneming.

Hoe? Onze expertise en strategische know-how brengen ons een heel eind met een goede aanvraag. Maar we weten ook een heleboel niet. En dat is misschien wel onze grootste kracht: vanuit die positie ontstaan de beste vragen. We nemen de tijd om u te leren kennen: hoe beter we de situatie begrijpen, hoe beter uw kansen.

Ja: kansrijk en oprecht
Nee: geen gestress

Ook impact maken met uw aanvraag?

Ontmoet het team