Bel een adviseur 050 211 5352

Impact
in de praktijk

Grootschalige ambities? Lees hoe de ondersteuning van Corus de volgende organisaties heeft geholpen:

HyFloat

Provincie Zuid-Holland zocht innovatieprojecten die de haalbaarheid van hun economisch- en technisch risicovol product wilden onderzoeken. Door het schrijven van een succesvolle aanvraag haalden we samen met de klant de volledige subsidie binnen van €17.180.00,-.

Bekijk case

Werken op Hoogte Academy

Het ministerie van Economische Zaken zocht bedrijven die een oplossing bedenken voor het bijscholen van hun personeel. Door een kritische review brachten we de tekst naar een hoger niveau en haalden we zo met onze klant de volledige subsidie binnen van €198.800.

Bekijk case

Sociaal ondernemen in de regio

De regio Groningen-Assen wil goede ideeën een stap verder brengen zodat het gebied nog mooier, hechter en krachtiger wordt. Vereniging Impact Noord is er om de zichtbaarheid, verbindingen en kennis en expertise van sociale ondernemingen te vergroten.

Bekijk case

Opvang ongedocumenteerden

Om humanitaire redenen wil de gemeente Amsterdam vijfhonderd ongedocumenteerden 24-uurs opvang bieden. Na eerdere goede ervaringen met gewonnen aanbestedingen kwam een landelijke vluchtenorganisatie ditmaal naar ons toe om subsidie aan te vragen.

Bekijk case

Ontwikkeling ondernemers

De provincie Groningen stelde zes miljoen euro beschikbaar om startende bedrijven en werknemers te ondersteunen met kennis en kunde van ervaren medewerkers en adviseurs. Het start-up programma van Windkracht 5 sloot hier mooi op aan.

Bekijk case