Bel een adviseur 050 211 5352

Voor elke fase de juiste financiering

U heeft een goed idee, een krachtig businessplan en een flinke dosis goede moed. Maar als (startend) ondernemer ontbreekt het u aan de financiële middelen om uw sociale onderneming goed in de markt te zetten. Hoe nu verder? Wie benadert u en hoe maakt u de juiste keuze? Wij gaven eerder al vijf broodnodige tips, nu komt daar een zesde bij: the Finance Tool

Social Enterprise NL

De spiksplinternieuwe Finance Tool werd in april gelanceerd door hét platform voor sociale ondernemers, Social Entreprise NL. De tool koppelt uw bedrijf aan de juiste partij, door onder andere rekening te houden met de fase waarin uw bedrijf zit. Een start-up maakt nu eenmaal aanspraak op andere financiële ondersteuning dan een ervaren speler. 

Naast de fase waarin u zit, kijkt de Finance Tool ook naar de hoogte van het bedrag dat u nodig heeft, het type financiering dat u zoekt en het gebied waarop u impact maakt. Deze preselectie scheelt u een hoop werk. Mits u tenminste helder heeft wat er nodig is voor de volgende stap. Nog zoekende? Of eerder behoefte aan een live gesprek dan aan een online tool? Corus denkt graag met u mee.

(Romy Akkerman & Jephta de Visser)

Romy Akkerman

Aanpakker. Bewijst dat beleid en creativiteit wél samengaan. Wil altijd meer weten en helpt hierdoor mensen meer dan zij vooraf gedacht hadden.

Meer weten? 050 211 5352 romy@corusadvies.nl
Lees ook

Impact maken? 5 tips om de financiering rond te krijgen

Romy Akkerman

Bent u van plan een (sociale) onderneming te starten, maar nog op zoek naar groeigeld? Een lening bij de bank of andere investeerders krijgt u niet zomaar. Wij zetten de vijf belangrijkste tips voor u op een rij.