Bel een adviseur 050 211 5352

Corus zoekt: Kritische planschrijver!

Heb jij van alles aan te merken op deze vacature?

(En weet je dat op een positieve manier te brengen?)

Dan ontvangen we graag je opbouwende feedback via vacature@corusadvies.nl. 

Bij Corus zijn we als aanvulling op ons team namelijk op zoek naar een sterke planschrijver, die met een scherp oog en een kritische pen zorgt voor strategisch sterke teksten.

Corus is een team van experts dat wordt ingeschakeld zodra er een aanbesteding gewonnen moet worden of een subsidie binnengehaald moet worden. En of je wint heeft niet alleen gevolgen voor een bedrijf of organisatie, maar ook op de maatschappij daaromheen. Daar focussen we op: meer impact, zonder gedoe. Daarbij maken we gebruik van een hoop expertise en strategische know-how. 

Maar we weten ook een heleboel niet. En dat is misschien wel onze grootste kracht: vanuit die positie ontstaan de beste vragen. En die leiden weer tot de beste teksten. Dat gaat van kledingontwerpers tot reclamemakers en van de ICT tot de zorgverlening; een brede interesse is dus absoluut een pre.

Als planschrijver is het belangrijk dat je samen met de klant doordringt tot de kern, structuur weet aan te brengen in een tekst en direct herkent waar de zwaktes zitten. Je stopt niet met aanscherpen totdat de inschrijving of aanvraag concreet is en serieuze kans heeft om te winnen. En dan zijn je zinnen ook nog eens prettig leesbaar en (nagenoeg) foutloos. Maar natuurlijk sta je er niet alleen voor: je werkt in een team met fijne collega’s om je vragen, frustraties en hoogtepunten te delen. 

Ja, laten we kennismaken

Verder vragen we:

Herken je je hierin? En woon je in de omgeving van Groningen of Rotterdam? Stuur dan vóór 15 juli 2020 je cv met motivatiebrief naar vacature@corusadvies.nl Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met René Meertens.

René Meertens

De strateeg. Wint sinds 2005 al aanbestedingen. Is de absolute meester als het gaat om begeleiding. Hij voelt vrijwel direct aan wat er nodig is zodra hij uw bedrijf binnenloopt.

Meer weten? 06 5163 9048 rene@corusadvies.nl
Lees ook

Voor elke fase de juiste financiering

Romy Akkerman

U heeft een goed idee, een krachtig businessplan en een flinke dosis goede moed. Maar als (startend) ondernemer ontbreekt het u aan de financiële middelen om uw sociale onderneming goed in de markt te zetten. Hoe nu verder?