Bel een adviseur 050 211 5352

We staan midden in het speelveld en weten de tactieken van alle partijen. Maatschappelijk betrokken en op de hoogte van de subsidiewereld; lees hier onze laatste inzichten.

Doelgroepbeschrijving in uw projectplan: ken uw klant!

Romy Akkerman

In deze blog gaan we dieper in op een specifiek onderdeel van het projectplan: de doelgroepbeschrijving. Oftewel: hoe goed kent u uw klanten?

Zo toont u de willingness-to-pay van uw project aan

Romy Akkerman

Een belangrijk onderdeel van uw subsidieaanvraag is het projectplan. In onze andere blogs legden we uit waar het projectplan uit moet bestaan en waar de beoordelaar op let. In deze blog gaan we dieper in op een specifiek onderdeel: hoe u de willingness-to-pay aantoont.

4 tips voor een uniek, innovatief projectplan

Romy Akkerman

Een belangrijk onderdeel van uw subsidieaanvraag is het projectplan. In onze andere blogs legden we uit waar het projectplan uit moet bestaan en waar de beoordelaar op let. In deze blog gaan we dieper in op een specifiek onderdeel: de innovativiteit van uw project. We geven vier tips om de innovativiteit van uw project extra onder de aandacht te brengen bij de beoordelaar.

Probleemstelling van uw projectplan: de vraag achter de vraag

Romy Akkerman

Een belangrijk onderdeel van uw subsidieaanvraag is het projectplan. In onze andere blogs legden we uit waar het projectplan uit moet bestaan en waar de beoordelaar op let. In deze blog gaan we dieper in op een specifiek onderdeel: de probleemstelling en het probleemoplossend vermogen van uw plan.

Projectplan subsidieaanvraag: waar een beoordelaar echt op let

Romy Akkerman

U weet zeker dat uw project aansluit bij de subsidie, en heeft alle vragen netjes beantwoord. En toch twijfelt u: “Heb ik echt alles benoemd?” en “Kom ik wel overtuigend over?”. Begrijpelijk. U heeft namelijk geen idee wie de subsidie leest en waar deze persoon op let. Wij helpen u een handje met de 7 punten die een beoordelaar wil horen.

Projectplan subsidieaanvraag: wat is het en wat staat erin?

Romy Akkerman

U wilt subsidie aanvragen voor uw vereniging, stichting of bedrijf. Een belangrijk onderdeel daarvan is het schrijven van een projectplan. Zonder een goed en doordacht projectplan, is de kans van slagen voor het binnenhalen van de subsidie klein. In deze blog leggen we uit wat het projectplan is, wat erin staat en op welke zaken u moet letten als u zelf het projectplan gaat schrijven.

Corus zoekt: Kritische planschrijver!

René Meertens

Bij Corus zijn we als aanvulling op ons team op zoek naar een sterke planschrijver, die met een scherp oog en een kritische pen zorgt voor strategisch sterke teksten.

Het belang van subsidies in Coronatijd

Romy Akkerman

Bij Corus zien we graag dat subsidies worden gebruikt voor de goede zaak. En nu, in tijden van Corona, is er niet alleen op economisch niveau, maar ook op maatschappelijk niveau een enorme disbalans ontstaan. Gelukkig zijn er subsidies in het leven geroepen die bijdragen aan het herstel. We spraken met ‘de liefdesbode’, een initiatief dat zorgt voor liefdesbrieven op bestelling en daarmee extra verbondenheid in de anderhalvemetermaatschappij. Ook zetten we een paar Corona-subsidies op een rijtje.

MIT-subsidie aanvragen in de praktijk: boekhouden anno 2020

Romy Akkerman

Bij Corus zien we graag dat subsidies worden gebruikt voor de goede zaak. Een subsidie die op 7 april weer opengaat is de MKB innovatiestimulering topsectoren (MIT). Wat is de MIT en hoe gebruiken bedrijven deze financiering?

MIT-subsidie aanvragen in de praktijk: de gezonde en duurzame lunchbox

Romy Akkerman

Bij Corus zien we graag dat subsidies worden gebruikt voor de goede zaak. Een subsidie die op 7 april weer opengaat is de MKB innovatiestimulering topsectoren (MIT). Wat is de MIT, hoe vraag je deze aan en wat kun je ermee?